Bang zijn voor geweld hoeft niet! Met een zelfverzekerde houding en de juiste technieken kan elke vrouw zich verdedigen.

Ook jij!

 Op zaterdag 18 mei organiseren wij een workshop ‘Zelfverdediging voor vrouwen’. De opbrengst van dit speciale seminar gaat naar het goede doel: een inzamelingsactie voor de Epic Sisters.

Zelfverdediging begint met een sterke en zelfverzekerde houding, maar de praktijk wijst uit dat terugvechten bij geweld helpt. We besteden tijdens de workshop aandacht aan
zowel fysieke als mentale aspecten: stoot- en traptechnieken, maar ook psychologische processen en stress.

Wij willen jou graag leren dat je jezelf kan verdedigen. En minstens zo belangrijk: wij willen jou ervan overtuigen dat je het ook daadwerkelijk durft als het er op aan komt!

 Ja, ik doe mee!

There are no upcoming events

 

Ben je 14 jaar of ouder, dan kun je meedoen. Leeftijd, lichaamsbouw en lengte maken daarbij niets uit. Ook als je klein en tenger bent, kun je met de juiste technieken een grotere, sterkere aanvaller verslaan!

Deelname kost 15 euro per persoon. Met dat geld steun je de Epic Sisters, twee zussen die door verschillende oorzaken beiden dezelfde ziekte hebben. Ze kunnen hopelijk genezen met een nieuwe behandelmethode in de Verenigde Staten. Deze behandeling wordt helaas niet door hun ziektekostenverzekeraar vergoed. Wil jij hun redder zijn?

Workshop ‘Zelfverdediging voor vrouwen’

  • Zaterdag 18 mei
  • Aanvang 13.00 uur
  • Trainingscentrum Safe en Fit, Einsteinstraat 6, Buitenpost
  • 15 euro per persoon
  • Sportkleding, zaalschoenen, geen sieraden