Rots en Watertrainingen bij Safe en Fit trainingscentrum

Bongels coachings- en trainingspraktijk organiseert, in samenspraak met trainingscentrum Safe en Fit, Rots en Watertrainingen (weerbaarheidstraining) voor jongens en meiden.

Wat is Rots & Water? In de Rots en Watertrainingen staat de rots o.a. voor: grenzen stellen, opkomen voor jezelf, sterk staan, ik ga mijn eigen weg. Het water staat o.a. voor: vriendschap en rekening houden met elkaar.

Doel? Rots en Water heeft als doel het ontwikkelen van sociale en mentale vaardigheden. Het doel van de training is om jongens en meiden weerbaarder te maken zodat ze steviger in hun schoenen komen te staan. Het leren geloven in hun eigen kwaliteiten en vertrouwen op henzelf staat in de training voorop.

Hoe? Het ontwikkelen van deze vaardigheden doen we d.m.v. fysieke oefeningen (psycho-fysieke training) , spel, samenwerkingsvormen, zelfverdedigingsvormen en ontspanningsoefeningen.
Rots en Water is leren door te doen, ervaren en te voelen.

Wat? In de tien lessen komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod: Stevig staan, de ademhaling, focussen, hoe ben ik als rots, hoe ben ik als water, grenzen aangeven, lichaamstaal, pesten.

Voor wie? De Rots en Watertrainingen bij Safe en Fit zijn bedoeld voor jongens en meiden van 8 tot 16 jaar. De trainingen starten bij minimaal 6 deelnemers.

Waar? Trainingscentrum Safe en Fit, Einsteinstraat 6, 9285 WP Buitenpost.

Wanneer? Vrijdagmiddag van 16.45 – 17.45 uur. Bij voldoende aanmeldingen starten er meerdere groepen.

Meer informatie? Voor opgave of meer informatie kunt u een mail sturen naar info@bongels.frl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.