Krav Maga Seminar veilig uitgaan in de horeca

Safe en Fit trainingscentrum geeft op zaterdag 10 november in Club 39 te Buitenpost een unieke seminar over veilig uitgaan. Deelnemers leren van 13:00 tot 15:30 uur verschillende fysieke en verbale zelfverdedigingstechnieken.

 

Je staat in de kroeg wat te drinken en plotseling gaan er twee mensen naast je op de vuist, of slaat iemand met een bierflesje naar je hoofd. Hoe verdedig je jezelf en anderen? Voordat een situatie escaleert tot geweld, zijn er verschillende dingen die je kunt doen om het probleem op te lossen en geweld te voorkomen. Naast fysieke zelfverdediging gaat zelfverdediging ook over preventie, wegrennen en praten.‘Weten wat je kunt zeggen om geweld te voorkomen geeft je zelfvertrouwen en maakt het makkelijk om te handelen.’

Tijdens de seminar gaan de instructeurs in op het gebruiken van je omgeving. Naast het gebruik van voorwerpen om jezelf te verdedigen, wordt er ook aandacht besteed aan verdedigingstechnieken en aan manieren om jezelf te oriënteren in een slecht-verlichte, luidruchtige en drukke ruimtes.

Tevens gaan we enkele toepasbare technieken behandelen om een “lastige klant”te verwijderen uit het horecagelegenheid voor portiers en barpersoneel.

Opgave: verplicht via onze agenda.
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Kosten: voor leden safe en fit trainingscentrum gratis, niet leden

Geef u snel op hieronder!

 

WARNING: service ID(s) not found. Please check the shortcode syntax and ensure at least one of the specified services is active.